KASTAMONU / ABANA - ABANA İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

10 Kasım sadece Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma değil, aynı zamanda onun gösterdiği hedefleri tekrar hatırlama ve ülkemizi muasır medeniyetleri seviyesinin üzerine çıkarma azmimizin tazelendiği gündür. Türkiye Cumhuriyeti; bu doğrultuda sanayisiyle, ekonomisiyle, eğitimiyle ve yapılan bilimsel çalışmalar ile muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma konusundaki hedefine doğru emin adımlarla yürümektedir.

Ekm

"Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir" Mustafa Kemal ATATÜRK

Ekm

Tem

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 5 Haziran'da yapılan merkezi sınavdan 500 tam puan alan öğrenciler arasında bulunan Öğrencimiz Önder Cihan'ın başarısı hem ailesi hem de ilçemizin gururu oldu.

Tem

LGS sonuçlarına göre öğrencimiz Önder CİHAN, Liselere Geçiş Sistemi Sınavı'nda (LGS) tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.Öğrencimizi, ailesini, öğretmenlerini ve idarecilerimizi tebrik ediyor, öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.

May

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce hazırlanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Eylem Planı (DÖGEP) projesi kapsamında, DÖGEP NİSAN-MAYIS AYI faaliyetleri Abana ilçesinde görev yapan Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

May

Mrt

Abana ve Bozkurt´ta, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 107. Yıl Dönümü dolayısıyla iki ilçenin sınırındaki "700 Yıl Şehitler ve Gaziler Anıtı'nda ortak tören düzenledi. Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Mrt

Güvenli yarınlar için tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de aynı gün ve aynı saatte bütün okullarımızda #DepremTatbikatı yapıldı.