KASTAMONU / ABANA - ABANA İMAM HATİP ORTAOKULU

Tem

Bugün, aziz milletimizin gösterdiği cesaretin ve verdiği mücadelenin ardından kazanılan demokrasi zaferinin beşinci yıl dönümüdür.

May

İsmini projemize veren sevgili Barış Manço'nun şarkısı "Bu Dünya Bizim Memleket", Öğretmenimiz Nursel Şavak, 8/A sınıfı öğrencileri ve tüm proje ortaklarının seslendirmesiyle yeniden hayat buldu. Klibi hazırlayan ve ilçemiz Abana'yı ve okulumuzu dünya ülkelerine tanıtan İngilizce öğretmenimiz Nursel ŞAVAK'a teşekkür ederiz..

May

Nis

İngilizce Öğretmenimiz Nursel YAZICIOĞLU ŞAVAK, Türkiye'nin 5 ili (Erzurum, Aydın, Niğde, Isparta, Kastamonu) ve İspanya ile Ürdün'den İngilizce öğretmeni arkadaşlarıyla E-twinning platformu kapsamında "Bu Dünya Bizim Memleket" projesini kurdu. Projenin amacı pandemi sürecinde turizmi desteklemek ve çocuklara farklı bakış açısı kazandırarak sosyalleşmelerini sağlayıp, pandeminin getirdiği olumsuz duyguları yok etmektir. Bu kapsamda tüm öğrenci ve öğretmenler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için 23 Nisan Mesajları yayınladılar. Öğretmenimiz Nursel YAZICIOĞLU ŞAVAK'a okulumuzu ve ilçemizi ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Şbt

8.Sınıf Öğrencilerimize; Okul Müdürümüz Sayın Erkan KATKICI, Müdür Yardımcımız Halil İbrahim ORMANLIOĞLU, Okul Rehber Öğretmeni (Psikolojik Danışman) Fatih ÇINAR, Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz Nursel YAZICIOĞLU ŞAVAK ve Özgür HIZIROĞLU katılımıyla LGS hakkında çevrimiçi semineri gerçekleşti.

Kas

10 Kasım sadece Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma değil, aynı zamanda onun gösterdiği hedefleri tekrar hatırlama ve ülkemizi muasır medeniyetleri seviyesinin üzerine çıkarma azmimizin tazelendiği gündür. Türkiye Cumhuriyeti; bu doğrultuda sanayisiyle, ekonomisiyle, eğitimiyle ve yapılan bilimsel çalışmalar ile muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma konusundaki hedefine doğru emin adımlarla yürümektedir.

Ekm

"Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir" Mustafa Kemal ATATÜRK

Ağu

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Tem